Вашето обучение в Линукс академията ще бъде основано на получаване на солидни знания и прилагането им на практика. Ще имате възможност да работите с реални проекти и задачи, които ще ви дадат ценен опит и увереност в работата с Linux. Нашата цел е да ви осигурим практически знания и умения, които ще можете да прилагате своевременно и в професионалната си среда.

Какво да очаквате от Линукс академията?

Качествено обучение: Учебните планове са съобразени с изискванията на Линукс професионален институт Канада. Чрез обученията за начинаещи и напредналиполучавате възможности за изграждане на солиден фундамент отн знания за имплементиране на сървърни и настолни системи с операционната система Linux. Обученията са предназнячени както за начинаещи така и за напреднали и включват теми за системна администрация, мрежово конфигуриране, сигурност, разработка на приложения и много други под Линукс. В допълнение по време на обучението ще получавате актуална информация и най-добрите практики, които се използват в индустрията.

Практически подход: В Линукс академията се фокусираме върху практическото обучение. Ще имате възможност да работите с реални сценарии и казуси, които ви помагат да приложите получените знания в реалния свят. Това ви дава ценен опит и ви подготвя за предизвикателствата на професионалната среда.

Комуникация и поддръжка: Ние ценим вашия успех и сме тук, за да ви подкрепим през целия процес на обучение. Нашите инструктори са на разположение за въпроси, консултации и помощ.

Сертификация: По завършване на съответното обучение получавате официален сертификат от Линукс академията, който потвърждава вашите умения и компетентности на съответното ниво в областта на Linux. Той ще ви даде и сериозно конкурентно предимство на пазара на труда или при развитието ви на професионалната кариера.

Ние в Линукс академията се гордеем с обучаващи се и се опитваме да им предоставим най-доброто образование в областта на Linux.

Станете част от академията, започвайки новото си вълнуващо образователно направление с нас. Очакваме с нетърпение възможността да можем да ви помогнем да постигнете целите си развивайки се като експерт в Линукс операционната система!